MG en Verzekeren

Introductie Van der Kolk
Haal het meeste uit uw geld! Wij zeggen dat vaak tegen onze cliënten als het gaat om financieel advies. Van der Kolk is onafhankelijk financieel adviseur en al vanaf 1942 een begrip in Breda en omstreken. Zowel bedrijven als particulieren kiezen steeds vaker voor Van der Kolk als expert op het gebied van verzekeringen, hypotheken en pensioenen.

Team van professionals
Een klein team professionals werkt met veel kennis en betrekt de producten van een groot aantal verzekeraars en bancaire instellingen in de advisering. Hierdoor kunnen wij een goede objectieve vergelijking maken en ons focussen op een optimale prijs/kwaliteit verhouding. Natuurlijk doen wij dit in overleg met u als cliënt.

Wilt u meer weten over verzekeringen, hypotheken of pensioenen? Met alle plezier nodigen wij u uit om te praten met (een van) onze medewerkers:
• register makelaar in assurantiën
• gediplomeerde verzekeringsadviseurs/medewerkers
• erkend hypotheekadviseur
• gevolmachtigd agent
• pensioen specialist

Ons bureau
Van der Kolk is kleinschalig van opzet en hierdoor zijn de communicatielijnen tussen onze cliënten en medewerkers kort.
In ons handelen vindt u flexibiliteit, daadkracht en oplossingsgerichtheid. Door de volmachten van gerenommeerde verzekeraars, bieden wij bovendien een snelle en persoonlijke afwikkeling bij acceptatie en schade. Wel zo prettig in het geval u ons nodig heeft!

Specialiteit
Heeft u een oldtimer en zoekt u een verzekering ervoor? Wij zijn gespecialiseerd in het verzekeren van klassieke automobielen. Onze oldtimerverzekering heeft een zeer scherpe premie, is op maat voor uw auto èn is FEHAC-proof. Of wel: onze verzekering voldoet aan de hoge eisen die de Federatie van Oldtimerclubs aan deze soort verzekeringen stelt.
 
Meer weten
Bel voor meer informatie met 076- 5244244, stuur een e-mail naar info@kolk.nl of kijk op onze website . U kunt ook ons kantoor in Dorst bezoeken (tussen Breda en Tilburg in de gemeente Oosterhout). Het adres is Spoorstraat 46A, 4849 AT Dorst. Van maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 17.00 uur bent u van harte welkom!