U hoeft niet verder te zoeken naar de juiste bougies voor uw MG! Bosch staat als marktleider van auto-onderdelen garant voor kwaliteitsproducten, zodat u zeker weet dat uw bougies lang zullen meegaan. De Bosch bougies worden uitvoerig getest en voldoen aan alle vereisten die door de grootste autoproducenten worden gesteld. De Bosch 20,8mm bougies zijn bij geschikt voor uw retro MG.

Wanneer moet u de bougies van uw MG vervangen?

Het advies luidt om uw bougies voor het verstrijken van hun levensduur te vervangen. De gebruiksduur varieert per type, uitvoering en materiaal van de bougie. Ook de staat van de motor en de gebruiksomstandigheden van uw voertuigen. Haperingen van de onsteking en een niet stabiel lopende motor zijn aanwijzingen dat de bougies aan vervanging toe zijn. De exacte vervangingstermijnen staan vermeld in het instructieboekje van uw voertuig.

Hoe kan ik de bougies van een retro MG vervangen?

Doe de motorkap omhoog en kijk waar de bougiekabel zitten. Daaronder vindt u de bougies. Markeer de kabels met een stukje plakband of een markeerstift, zodat u deze makkelijke weer op de juiste plaats kunt aanbrengen. Maak het gedeelte rondom de bougies schoon. Zo vermijdt u dat er vuil in de bougiegaten terecht kan komen. Verwijder dan de bougies uit de bougiegaten. Plaats nieuwe bougies en draai deze met behulp van een bougiesleutel of een momentsleutel volgens het vereist aanhaalmoment vast. Check de bougiekabels bij het aanbrengen ervan op eventuele beschadigingen. U doet de motorkap dicht en klaar.

Bosch bougies – volop keuze van topkwaliteit

Doordat Bosch gebruik maakt van de beste kwaliteit materialen en moderne technieken werkt de motor van uw auto zoals dat hoort. Bosch levert bougies met een uistekende pasvorm en werking van iridium, platina, koper met nikkel en zilver. Het assortiment bougies biedt producten voor alle mogelijke voertuigen, zowel oudere als moderne automodellen. Speciaal voor voertuigen met een moderne geavanceerde turbobenzinemotor heeft Bosch de EVO-bougie ontwikkeld met een verbeterd isolatieontwerp en een hoog diëlektrisch vermogen. De voordelig geprijsde bougies van Bosch verhogen de prestaties van uw motor, gaan langer mee en leveren een bijdrage aan een zuiniger brandstofverbruik.

MG-eigenaren kunnen terecht op onderdelenshop24.com
MG-eigenaren kunnen terecht op onderdelenshop24.com
MG-eigenaren kunnen terecht op onderdelenshop24.com